Дитяча кімната – це свого роду адаптована модель величезного дорослого світу. Тут дитина за допомогою ігор, іграшок, книг, меблів осягає життя, формує відношення до навчання, батьків. Інтер’єр дитячої кімнати відіграє величезну роль у розвитку особистості дитини.

Від того, наскільки зручно, комфортно і приємно знаходитися в ній найчастіше залежить його бажання вчитися, інтерес до життя, розвиток різних навичок і талантів. Слід пам’ятати, що дитяча кімната грає в житті вашої дитини ту ж роль, що і вся квартира в житті дорослого. Вона служить йому одночасно і спальнею і вітальнею і ігровою кімнатою, а для дітей шкільного віку, ще й місцем для навчання. Величезна роль в інтер’єрі дитячої відводиться меблям і звичайно – декору.

Дитячі меблі повинні бути не просто зручними і функціональними, але і відповідати віку і зростанню дитини. Це одна з необхідних умов. Дитячі меблі бувають самі різні, ліжка (одноярусні, двоярусні), але обов’язковою умовою повинна бути наявність обмежувача або бортів біля ліжка. Плавні форми ліжка і безпечні ручки не дозволять дитині отримати травму.

При виготовленні меблів, які будуть знаходитися в дитячій, слід особливу увагу приділити екологічній чистоті та гіпоалергенним матеріалам. Наша компанія-виробник дитячих меблів особливо враховує даний момент. При виготовленні меблів для дитячих кімнат обов’язково враховуються анатомічні особливості будови тіла дитини. Використовуючи наші меблі, ваш малюк виросте здоровим, з правильною поставою і здоровою спиною. У виробництві меблів ми використовуємо тільки екологічно чисті матеріали. Завдяки постійній роботі в цьому напрямку, наша компанія використовує новітні розробки в галузі виготовлення виробів з дерева та інших матеріалів.

Для виготовлення основних деталей ми використовуємо тільки натуральне дерево, оброблене без шкідливих домішок і добавок. Деталі, виконані з інших матеріалів, як правило, несуть декоративне навантаження і також екологічно безпечні. Їх конструкція продумана таким чином, щоб виключити ймовірність травмування або нанесення будь-якої іншої шкоди дитині. Багато часу і уваги наші фахівці приділяють дизайну вироблених меблів.

В основному наші дизайнери використовують ніжні пастельні тони або теплі деревні відтінки, проте, якщо вам і вашій дитині більше подобаються яскраві кольори – ми можемо спроектувати для вас яскраві набори меблів. Декоруючи дитячі меблі, фахівці компанії застосовують різні технології та матеріали – прикрасою може служити малюнок, нанесений на поверхню меблів або ціла композиція з дерев’яних елементів. Перебуваючи в такій кімнаті, дитина буде відчувати себе спокійно і впевнено, а декоративні елементи, якими прикрашені меблі, допоможуть дитині розвивати уяву і фантазію.

Для того щоб створити інтер’єр дитячої кімнати – стильний, затишний – необхідно звернутись за допомогою фахівця. Наші дизайнери та декоратори допоможуть вам оформити інтер’єр і спроектувати меблі – та не одна деталь інтер’єру не розчарує ваших дітей!

Залишити відповідь